במקום הראשון בתחרות הלאומית על עוגת השוקולד לשנת 2022, שהתקיימה בשבוע האחרון, זכתה יוליה סמרודונוב, עולה חדשה שעלתה ארצה לפני שנתיים. היא קיבלה את התואר בזכות עוגת שכבות שוקולד עם דובדבנים ואוכמניות שהכינה עבור השופטים. "גם ברוסיה עסקתי בקונדיטוריה וכשעלתה לארץ התחלתי למכור עוגות מהבית", סיפרה הזוכה המאושרת.
צוות השיפוט בתחרות כלל את השוקולייטריות המובילות ריקי דדיה (45), בעלת בוטיק השוקולד "ריקולטה" בקיבוץ הגושרים ורונית קציר, שמייצרת בביתה פרלינים, טראפלס וחטיפי שוקולד.
3 צפייה בגלריה
הזוכה במקום הראשון
הזוכה במקום הראשון
הזוכה במקום הראשון
(צילום: SEיח"צ)
במקום השני בתחרות זכתה הקונדיטורית נעמה קרבט מנוף הגליל שהגישה עוגת מוס שוקולד וקפה. במקום השלישי זכתה הקונדיטורית אירה נגורניה מנוף הגליל, שהגישה עוגת פררו רושה עם 24 שכבות עשירות. במקום הרביעי זכתה שירי דרור מחיפה שהגישה לבחינה עוגת שוקולד הפתעות עם אגוזי לוז, פקאן ותפוזים מסוכרים.

3 צפייה בגלריה
עוגת הפררו שהשתתפה בתחרות
עוגת הפררו שהשתתפה בתחרות
עוגת הפררו שזכתה במקום השלישי
(צילום: SEיח"צ)

פסטיבל השוקולד ננעל לאחר כ- 80 אלף מבקרים בשלושה ימים, הרבה מעבר למצופה, מה שהוביל לסגירת ופתיחת השערים לסרוגין.

קראו גם:

3 צפייה בגלריה
חבר השופטים
חבר השופטים
חבר השופטים
(צילום: SEיח"צ)

במהלך הפסטיבל מתחם "נוף פארק" כולו הפך לממלכת שוקולד ענקית עם אינספור מיצגי שוקולד מיוחדים, אוהל שוקולטיירים מרשים, שולחנות פונדו, שעשועון שוקולד נושא פרסים, ולא פחות מ-25 סדנאות שוקולד מתוקות במיוחד לכל המשפחה.