נפרדים: בועז אליאב, טכנולוג המזון והבעלים של החברות המתמחות בייצור גבינות ותחליפי בשר לשוק הטבעוני ומוצרים ללא גלוטן, נפטר בגיל 68.
1 צפייה בגלריה
בועז אליאב. המפעל בקיבוץ גן שמואל
בועז אליאב. המפעל בקיבוץ גן שמואל
בועז אליאב. המפעל בקיבוץ גן שמואל
(צילום: באדיבות המשפחה, עמית שטראוס)
אליאב היה טכנולוג מזון מומחה, בעלי חברת הדר-פוד, ואחד ממייסדי חברת המזון הטבעוני וי-גארדן (Vgarden), בעלת מותג המזון הטבעוני "משומשו" בקיבוץ גן שמואל, וחברת "גרין לייט", יצרנית המזון ללא גלוטן הגדולה בישראל.
קראו גם:
אייל אדוט, ממייסדי Vgarden, אשר משמש כמנכ"ל משותף לצד בנו של בועז, עומר אליאב: "אנו חווים אבידה קשה וזהו רגע משבר לכולנו. בועז היה הרוח החיה של החברה, כושר הפיתוח והיכולות המקצועיות שלו שמו אותנו על המפה והפכו את 'משומשו' לשחקנית מובילה בשוק הטבעוני בארץ ובעולם, וכך נמשיך".
שותפו איתן בן אפרים, מנכ"ל חברת גרין לייט, הוסיף וספד לו: "בועז היה אחד האנשים המיוחדים שהכרתי, יזם סדרתי ובעל מעוף וחזון. עם לכתו, חזונו לא יאבד ואנו נמשיך בדרכו על מנת להמשיך ולשמור את גרין לייט כמובילה בתחומה".
אליאב הותיר אחריו רעייה, 5 ילדים ונכדים. יהי זכרו ברוך.
לעדכונים - חדשות הקיבוץ