הם יכולים בקלות להפוך למרענן הגאוני של הקיץ: חליטות תה בטעמים פירותיים, שמשתלבות עם נענע, פירות יער, קוקוס, דבש, מיץ לימון, ואפשר גם עם קישוט של קצפת.
4 צפייה בגלריה
ברד הילולי פירות עם מנגו ופירות יער
ברד הילולי פירות עם מנגו ופירות יער
ברד הילולי פירות עם מנגו ופירות יער
(צילום: ויסוצקי)

פירותי במיוחד: ברד הילולי פירות עם מנגו ופירות יער

מצרכים:
3/4 כוס (180 מ"ל) חליטת הילולי פירות מרוכזת ומצוננת (2 שקיקים על 3/4 כוס מים רותחים)
כוס פירות יער קפואים
חצי כוס מנגו קפוא
100 מ"ל מים
לקישוט: קוביות מנגו ונענע
קראו גם:
אופן ההכנה:
מכניסים את כל מרכיבי המשקה לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרק חלק.
מוזגים את המשקה לכוס הגשה גבוהה, מקשטים עם מלון ונענע ומגישים.
4 צפייה בגלריה
גרניטה חמדת השקד
גרניטה חמדת השקד
גרניטה חמדת השקד
(צילום: ויסוצקי)

טעם מפנק: גרניטה חמדת השקד

מצרכים:
לגרניטה:
1/3 כוס (80 מ"ל) חליטת חמדת שקד מרוכזת ומצוננת (2 שקיקים על 1/3 כוס מים רותחים)
1/2 כף ממרח שקדים חלק
1/3 כוס (80 מ"ל) חלב שקדים
1/3 כוס אגוזי פקאן מסוכרים
5 כפיות (25 מ"ל) מי סוכר (להכנת מי הסוכר יש להמיס סוכר במים ביחס של 1:1)
1/3 כוס קרח
להגשה: קצפת
אופן ההכנה:
מכניסים את כל מרכיבי המשקה לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרק חלק.
מוזגים את המשקה לכוס הגשה גבוהה, מקשטים עם קצפת ומגישים.
4 צפייה בגלריה
חליטת קוקוס ומנגו פסיפלורה
חליטת קוקוס ומנגו פסיפלורה
חליטת קוקוס, מנגו, פסיפלורה
(צילום: ויסוצקי)

קריר ומרענן: קוקוס, מנגו פסיפלורה

מצרכים:
1/2 כוס (120 מ"ל) חליטת מנגו פסיפלורה מרוכזת ומצוננת (2 שקיקים על 1/2 כוס מים רותחים)
5 כפות (25 מ"ל) סירופ מונין קוקוס
1/2 כוס (120 מ"ל) חלב קוקוס־אורז
½ כוס קוביות קרח
לקישוט: קצפת ושברי קוקוס קלוי
אופן ההכנה:
שמים את קוביות הקרח בכוס ההגשה ומוזגים אליה את הסירופ והחלב
מוזגים לכוס את חליטת התה ומערבבים מעט.
מקשטים עם קצפת ושברי קוקוס קלויים ושותים.
4 צפייה בגלריה
משקה ברד לימונית לואיזה בנגיעות מלון
משקה ברד לימונית לואיזה בנגיעות מלון
משקה ברד לימונית לואיזה בנגיעות מלון
(צילום: ויסוצקי)

חמצמצות קלה: ברד לימונית לואיזה בנגיעות מלון

מצרכים:
2/3 כוס (160 מ"ל) חליטת לימונית לואיזה מרוכזת ומצוננת (2 שקיקים על 2/3 כוס מים רותחים)
1/3 כוס קוביות מלון (טרי או קפוא - לבחירתכם)
2 כפיות דבש או אגבה (לא חובה)
3 כפיות (15 מ"ל) מיץ מלימון סחוט
1/3 כוס קוביות קרח
להגשה: קוביות קרח ונענע
אופן ההכנה:
מעבירים את קוביות המלון ומיץ הלימון למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
במידה ורוצים להמתיק, ניתן להוסיף דבש או אגבה.
שמים את קוביות הקרח בכוס ההגשה ומוזגים אליה את מחית המלון.
מוזגים לכוס את חליטת התה. מקשטים עם קוביות מלון ועלי נענע ומגישים.